Domarduo avslutar Brynäs säsong

Det är just nu paus mellan den andra och tredje perioden i den femte och sista kvartsfinalen mellan Djurgården och Brynäs, och jag måste skriva av mig lite.

Brynäs ligger under med 2-0 på grund av domarinsatsen och jag håller inte med Boork om att det var utvisning på Hansen i situationen som alla talar om. Det som hände var alltså att Brynäs bröt och Hansen kom fri. Då blåser domaren för utvisning på Dackell i brytningssituationen.

För mig är det uppenbart att domaren föll för publiktrycket och blev livrädd när en Brynäsare kom fri. På samma sätt tycker jag att Brynäs fått till synes billiga utvisningar imot sig så fort man etablerat tryck.

Jag tror inte att Brynäs kan hämta upp 0-2 med den målproduktion de haft den senaste tiden. 0-1 hade däremot inte varit helt omöjligt. Jag hoppas såklart på Brynäs i den sista perioden men konstaterar att domarduon i matchen antagligen kostade Brynäs segern. Dock inte sagt att man med all säkerhet hade vunnit om Hansen kommit fri.

Man blir jävligt förbannad när man ser så grova domarmissar som man nu sett – och speciellt när det drabbar det egna laget. Riktigt jävla skandal-dåligt.