Förlust i Karlstad trots bra match av Brynäs

I kväll såg Brynäs ut som det lag vi känner igen från tidigare. Bra inställning, bra skridskoåkning och ett uppoffrande spel av hela laget. Och Nokelainen var tillbaka och han behövs verkligen.

Jonas Johansson i brynäsmålet gjorde i kväll mycket bra ifrån sig och kan definitivt inte bli anklagad för att det blev förlust. Tvärtom. Kul att det kommer fram en ny bra målvakt från de egna leden.

Brynäs kunde lika gärna ha vunnit i kväll. Om tex Bertilsson hade fått ordning på den passning han fick i sista perioden borde den ha suttit i nätet. Eller om Löfs ribbskott hade gått lite lägre.

Det var många chanser åt bägge hållen och det var en mycket underhållande match. En publikmatch. Och även kommentorerna på C More berömde lagen för en bra match. De var också imponerade av Jonas Johansson.

Något som inte stämmer riktigt även om det var bättre i kväll, är de slarviga passningarna. De ställde till det flera gånger med målchanser för Färjestad som följd.

Färjestads skott till 3-2 borde ha täckts i stället för att ställa sig på sidan som backen gjorde.

En bra laginsats av Brynäs. Alla kämpade stenhårt. Många kan nämnas men jag tycker att Sweatt, Warg och Nokelainen förutom målvakten Johansson var bland de bättre i kväll.

Ser fram emot nästa match och om Brynäs spelar som i kväll är den senaste förlustsviten glömd.