Lägg in Brynäs matcher i din kalender!

Det blev inget inlägg om tränarträffen – men det kommer senare.

Just nu skulle jag vilja uppmärksamma att det på ett lätt sätt går att lägga in alla Brynäs matcher i sin kalender. Hockeyligan har nämligen (om än väl gömt) skapat iCal-filer för alla lag. Det innebär att du kan importera filen i din kalender och få alla Brynäs matcher inlagda. Du hittar iCal-filen här.

För mig som kör Googles kalender så går jag in på ”Lägg till” under menyn ”Andra kalendrar” till vänster. Där väljer jag att lägga till en webbadress och fyller i adressen som jag länkar ovan. Det går också bra att spara filen och importera den i sin kalender. Självklart funkar det också bra i andra kalendrar såsom Outlook osv.

Ett ypperligt alternativ till att lägga in matcherna en och en i sin kalender.