Lite jävlaranamma efterlyses av Brynäs

Nu är det äntligen dags att sätta punkt för finalserien. I morron hemma i Läkerolen eller tablettasken som en del kallar arenan för. Skellefteå har genom urusla domarinsatser som i går då allt var utvisning för Brynäs och Skellefteå kom undan med det mesta kunnat vinna några matcher. Fy f-an vilken skandalöst dålig domarinsats. 

Den smilande gnällspiken till coach i Skellefteå har verkligen fått domarna med sig. Han har gnällt i allt. Det är f-an i mig rekord den här säsongen.  Till och med fröken Wallin har här sin överman.

Nu är det dags att Brynäs spottar upp sig. Första perioden i går var under all kritik. Och för många individuella misstag i matchen som helhet. Skyttet är sämre riktat än på länge. Det är för många lätta utvisningar även om de flesta är resultatet av kitsliga enögda domare. Det är dags för en allmän uppryckning. Också mentalt. ”Nu jävlar ska vi vinna i morron. Punkt slut.”  Ungefär så vill man höra. Och sluta tyck synd om er själva. Det är det skellefteåtaktiken går ut på. Att få ner humöret.

Sätt punkt nu i morron så kommer alla fula spelare i Skellefteå och gnällspiken i båset att få åka hem som förlorare. Och att clownen Wikegård som igår rådde skellefteåspelarna att köra klubborna ner i halsen på brynässpelarna blir arbetslös i TV-rutan. Det är det som han är mest rädd för. Skulle någon säga så som han sa om att köra klubborna ner i halsen på någon ute på stan skulle det bli åtal. Egentligen borde sånt anmälas.