Något är fel i Brynäs

Efter 10 förluster på bortaplan och den senaste förlusten hemma mot Växjö så är det väl något som borde förändras. 0-4 fy, fy i kvadrat och kubik.

Det räcker inte att ha ordnat SM-guld 2012. Nu behövs föryngring i tränarledet. Det ser slött och fantasifattigt ut. Segt värre.

Men det är inte bara tränaren som ska ha skulden för senaste tidens förluster. Ledningen har inte sett till att försvaret motsvarat hur ett lag i SHL ska spela för att stå emot motståndarnas anfall. Försvaret har inte varit starkt nog. Och jag behöver inte nämna några namn. Det har framkommit i mina tidigare inlägg.

Där har jag tidigare lovprisat försvaret i hemmamatcherna. Men tyvärr har det bara varit i några hemmamatcher som de varit godkända.

Det finns heller inga forwards som kan sägas vara målfarliga. Det verkar slött och fantasilöst. Mest jagande efter puck.

Tidigare har det varit skillnad mellan hemmamatcher och bortamatcher. Men att inte ta poäng annat än i enstaka matcher av 10 borta är inte godkänt. Och att som i kvällens match inte ens få ett tröstmål är ynkligt. Ja bedrövligt.

Det behövs förändring. Nu eller snart.

Jag vill inte se Brynäs i kvalserien. Jag vill se Brynäs som ett topplag och inte som en kvalseriekandidat. Fy f-n för det.