Sundlöv vill ha tillbaka Dixon

Av ryktet blir det nu mer substans. Sundlöv intervjuas i dagens Arbetarbladet och han säger att Brynäs vill ha honom i nästa säsongs lag. Han spelar nu i Ryssland i laget Amur Khabarovsk och har ett utgående kontrakt.

Redan i januari försökte Brynäs värva Dixon innan tranferfönstret stängde, men kontraktet gick inte att bryta. Enligt Sundlöv ville Dixon komma hit då. Men Sundlöv betonar att han inte vet hur Dixon ställer sig idag och han försöker få tag på honom för att höra hans inställning.

Det talas också om Widing som har ett utgående kontrakt med Djurgården. Men Sundlöv säger att det var ett bra tag sedan han talade med hans agent. Men han tycker att Widing är ett intressant namn.

Dixon har de senaste åren spelat 2 omgångar i Brynäs. Han gjorde under en period många poäng och var lysande. Men i slutet av hans tid här så spelade han en undanskymd roll. Jag kommer ihåg att jag tyckte han var rent ut sagt dålig då.

När det gäller Widing så tycker jag att det inte är någon brådska. Han kan göra bra saker men det är långt mellan gångerna. Han är en ojämn och oberäknelig spelare. Vi vet heller inte om Djurgården vill förlänga kontraktet honom. Om de gör det så lär knappast Brynäs kunna betala mer.  

Brynäs bästa kapital är de ungdomar som fostrats i laget de senaste åren. Till hösten är de ett nummer större och kommer att bidra till en spännande säsong. Om nu laget ska värva eller rättare sagt de som kommer att värvas tycker jag att man ska söka i allsvenskan som visat sig ha många bra spelare. De som kommer därifrån har ofta anpassat sig mycket bra till elitserien och utvecklats ändå bättre.

Sluta sök efter avdankade spelare i högsta divisionerna i Sverige och ute i Europa utan satsa mer på allsvenska spelare eller varför inte div.I?