Dödläge i Brynäs

Ryktena har gått om spelare i allsvenskan som Brynäs vill ha. Men de  har hellre velat spela i andra klubbar. Vad beror det på? Ja kanske det är så att andra klubbar velat betala mer. Eller att Gävle inte är en så attraktiv stad som Stockholm tex.

Hittills har bara Ollars från Leksand skrivit på. Undra på det. Det är ingen höjdare att fortsätta i Leksand. Knappast elitserien för det laget. Årets lag var inte i närheten av elitserien. Ett svagt och enligt mig ett kraftlöst lag. Som inte ens hade en chans i kvalet. Leksand får nog inrikta sig på spel i allsvenskan framöver. Och från den synpunkten är det ingen höjdare att värva därifrån. Men jag hoppas att Ollars hittar rätt och trivs i Brynäs och gör bra ifrån sig. 

Det har skrivits om Dixon åter till Brynäs. Först trodde jag det var ett aprilskämt när jag hörde det. Men kanske ändå. Ryktet är efterhängset. Kanske det finns någon sanning i det?

Brynäs behöver ev. söka efter spelare efter Somervouri och Kahnberg. Och efter en eller bättre upp 2 backar efter Clark och om nu någon annan lämnar. Vi får se hur det går.

Ass. tränaren Jansson eller Jonsson eller nu vad han heter ska bli tränare i Brynäs. Han har bl.a. varit tränare i Valbo. Ett lag som in år hamnade i div. 2. Han är för mig ganska anonym därför har jag inte uppmärksammat efternamet. Det har aldrig gått bra när ass. tagit över tidigare. Men hoppas det går bra nästa säsong. Lycka till. Hoppas Borken finns tillgänglig om det misslyckas.