Växsjö lade ett bättre bud på Holås

Brynäs förlorade i budgivningen på backen Holös. Sundlöv, sportchefen säger i dagens lokaltidningar att Brynäs sträckte sig så långt de kunde ekonomiskt. ”Vi har gett honom ett riktigt bra bud och har till och med lagt till en del på budet under dagen, men det räckte inte” säger han besviket.

Brynäs sportchef konstaterar vidare i lokaltidningen Arbetarbladet att det bara är att ”gräva vidare” efter andra tänkbara backar. Men han grämer sig över missen. Men som han säger kan ju inte föreningens ekonomi bli äventyrad.

Ekholm är inte helt avförd från Brynäs. Men han spelade inte i Nashville när laget spelade mot New Jersey i natt.  Så det verkar inte klart att han får vara kvar i NHL. Men han kan då välja AHL före Brynäs.

Ja det är viktigt med 2 nya backar tycker jag. Det räcker inte med en. Laget har inte tillräckligt bra backuppsättning även om spelarna kämpar stenhårt. Det märktes inte minst mot Linköping som vann matchen mycket över att de hade ett bättre försvar. Men inte bara det utan också fick domarna med sig i det mesta.

Vi får hoppas att det lyckas med att få tag på backar. Risken blir om det blir stressat att det kan bli någon floppvärvning som vi tidigare genom åren sett några av.