AIK fortsätter att imponera

Härligt respektlösa AIK. Blomdahl, McDonell och inte minst fantomen i målet Victor Fasth. I kväll försökte HV-spelarna överlista honom men där kammade de noll.

Jag är verkligen imponerad över AIK och deras stenhårda kamp. Riktiga fighters. De har höjt sig flera nivåer sedan seriespelet. Och det gör man inte utan en bra tränare också och han finns och han heter Roger Melin. Jag brukar se honom i Gävle då och då.

Hela laget gjorde en superinsats i kväll. Och jag tänkte att Norlander köpte verkligen inte ner sig när han gick till AIK från Brynäs. Och knappast reservmålvakten Bjurling heller.

Jag ska nu ta reda på nästa hemmamatch för AIK. Då köper jag en AIK-halsduk och åker ner och hejar på laget. Om det nu finns några biljetter kvar. Efter att ha sett 2 matcher mot HV som inte fick någon chans att gnalla av sig i kväll, så kanske de kämpar ner HV också i kommande matcher och går till semi. Det skulle i så fall vara den största skrällen hittills i elitserien i år.

Men först så ska jag vara på plats i Läkerol Arena i morgon torsdag och se Brynäs ta emot Färjestad. Och vad jag önskar mest är att de som AIK är respektlösa och kämpar stenhårt som AIK gör och vinner. Ge inte Färjestad en sekund att bygga upp eget spel och spela tufft som Brynäs kan göra. Om de vill.

Ankan Parmqvist satt och gnällde hela kvällen på att AIK förlorade för många tekningar. Om ni undrar vem det är så är det han som ser ut som om han svalt en golfboll som sitter fast alldeles ovanför slipsen. Jag förstår inte varför han gnällde. Räcker det inte att AIK vann med 3-0? Tyvärr Ankan är det målen som räknas och inte hur många tekningar man vinner. HV kunde ändå inte utnyttja de vunna tekningarna så att det blev mål av dem.