Fantastisk kämpainsats av Brynäs mot Frölunda

I kväll blev jag verkligen imponerad av Brynäs. Hela matchen kämpade brynässpelarna frenetiskt trots ett hårt motstånd. Det var längesedan jag såg att laget körde ett stenhårt tempo från början till slut. De gav inte motståndarna en sekunds återhämtning. Alla situationer där det kämpades om pucken gavs inte upp utan fullföljdes med kraft från början till slut och slutade ofta med bra resultat. Det enda som jag tyckte kunde ha varit något bättre var lite tveksamheter och felbeslut innan Frölunda gjorde 2-1. Men det är glömt nu.

Jag hade inga större förväntningar att Brynäs skulle klara av Frölunda. De har spelat bra hittills i serien och såg starka och oslagbara  ut. Men kämpainsatsen i kväll av Brynäs gjorde att Frölunda såg helt mänskliga ut. Och det trots att  Thuresson var borta. Men Rödin var tillbaka. Och när laget inte har så många spelare borta är Brynäs ett lag att räkna med.

Jag har svårt att se ut någon särskild i kväll. En imponerande laginsats. Men vem  kan inte bortse från Bertilssons avgörande mål? Helt suverän insats. Bara att gratulera.

När Brynäs spelar så här blir vi brynäsfans verkligen uppspelta. Hoppas att det blir samma fina insatser i fortsättningen också. Hela Gävle är i kväll imponerade.