Forsberg lägger av – tragiskt eller komiskt?

Jag har en längre tid ansett att Forsberg ska lägga av. Mest för honom själv. Självklart är det inte jag som ska säga det. Det är Forsberg själv. Och jag respekterar ändå trots allt att han ville försöka fortsätta.

Nu är det slut. Dessbättre för honom själv. Vi vanliga dödliga går vid 65 eller 67, många tidigare. Hockeyspelare blir slitna i kroppen och lägger av betydligt tidigare, knappast någon håller vid 40.  Hans desperata kamp för att hålla honom själv i focus har nu slutat. Och han har också lyckats. Att hålla sig själv i focus. Kanske också ekonomin har spelat in. Golfbanan i Ö-vik går i förlust. Men det kanske är lite mot vad han har på banken. Vad vet jag om hans ekonomi och det har jag inte med att göra heller.

Tack Foppa för en bra underhållning i elitserien och på lite avstånd i NHL. Vilken gävlebo med lite minne kommer inte ihåg MoDos utskåpning av Brynäs med 11-3?  Med Forsberg som förste avrättare. Då var han nästan övernaturlig.

Mest hoppas jag, för Foppa själv att detta är finalen i hans karriär. Annars gör han ett patetiskt intryck. Och kanske han redan har gjort ett sådant intryck hos många?