Heroisk insats av ungdomliga Brynäs

Brynäs kämpade väl i kväll. Och lyckades nästan få matchen till en 4:e period. Någon minut och det hade varit verklighet.

Tyvärr när Brynäs kvitterade flera gånger så lade Färjestad på ett extra kol och gick ifrån. Man undrar vad som hade hänt om inte Brynäs varit så skadedrabbat. Då hade nog Färjestad fått en betydligt hårdare kvartsfinalomgång och kanske det varit Brynäs som dragit det längsta strået.

Färjestad som för tillfället ett kraftfullare och mer komplett lag vann till slut. Men den heroiska insats som Brynäs gjorde i kväll kommer sent att glömmas. Ungdomarna gjorde verkligen bra ifrån sig. Det ser bra ut nästa säsong.

Kanske ungdomarna nu kan komma loss till åttondelsfinalen mot Frölunda mot vilka joniorerna förlorade stort i första matchen. Om de nu har orken kvar.

Minnet av Färjestad är inte bara en bra lagmaskin utan även ett fulspel i flera matcher som bla. skadade brynässpelare. Shame on you för det.

Tack Brynäs för den här säsongen. Ni kämpade väl. Målet var slutspel. Bonus hade varit semi. Vi ser fram mot hösten med tillförsikt och ett delvis nytt spännande lag.

Nu blir det att följa AIK, mitt efter Brynäs andra favoritlag. Hörde att de möter Färjestad. Skulle smaka bra om de slår dem.  Här är det en som håller tummarna. Globen nästa.