MoDo främlingslegionen mot Brynäs

I första perioden så började legionen mycket bra. Det var bara tur att inte det resulterade i mål. Men Brynäs jämnade ut spelet. Och i PP så var de ytterst nära att överlista den för övrigt bra målvakten.

I andra hettade det till. Allmänt slagsmål utbröt i 7:e minuteten. Bra brynäsare att ställa upp mot motståndarnas aggressioner. Bertilsson, Lavandar, Löf med flera ska ha credit. Låt inte främlingslegionärerna krossa er. Betilsson är värt all heder. Steen är en diva och ska behandlas därefter.

I alla fall så står det 1-1 efter 2 perioder. Och det tycker jag är rättvist.

Jag tunderar på MoDo och deras historia. Det har skrytits om Forsberg, Näslund och Hedberg. Men var finns de unga nu? Fy f-n vilken dålig återväxt. Och att måsta lita på en främlingslegion som för tillfället har spelat ihop sig. Men framtiden då?

Nu får vi se till 3:e perioden.

Domarbeslut gjorde att Brynäs kom i underläge och att MoDo kunde vinna med 2-1. Ni MODo fans tycker ni att främlingarna kan ge er en framtid? Om jag vore er skulle jag skämmas. De lämnar er när ni inte kan betala.