Oinspirerat Brynäs förlorade mot motiverat AIK

Ja inte lönade det sig att Czarnecki gjorde om kedjorna. Inte mot ett kämpande och motiverat AIK i alla fall. Matchen var en sömngångare utom i sista perioden. Då ökade Brynäs tempot men oskärpan och den sömniga inställningen gjorde att matchen förlorades. Slarv och slappt spel var kännetecknet nr 1 tycker jag matchen igenom. Tom en spelare som Ekholm gjorde många fel som man aldrig ser annars. Avslutningarna var som att hämta från någon träningsmatch där lek är viktigare än allvar.

Det finns 15 poäng att spela om och om Brynäs i fortsättningen gör lika dåliga matcher är strecket till ingenmansland inte långt bort. Bortamatcherna är också fler än hemmamatcherna av de som är kvar.

Enskilda spelare försökte och ungdomskedjan oroade AIK mest men de distinkta avslutningarna fattades.  Sömngångaraktigt och slarvigt.

AIK vann helt rättvist. De kämpar alltid hårt och det högaktar jag dem för. Dessutom har de en bra målvakt i Victor Fasth som man måste vara distinkt och snabb för att överlista. Egenskaper som saknades idag utom vid målet av Lars Jonsson.

Domaren var en hemmadomare i de 2 första. Han såg bara Brynäsutvisningar och inga från AIK även om de också var några. Men i sista hade Brynäs chansen i spel 5-3 men lyckades enbart visa på ett evigt passande utan avslut och till sist slarv så att pucken hamnade ur zon. Järnkroks miss på slutet var kännetecknande för hela matchen.

Det är bara att glömma eländet och gå vidare. Målet är slutspel. Slarva inte bort det nu.