Skämmigt Brynäs

Att ligga under med 3-0 efter 1,47 min. är skämmigt. Något annat är att försköna verkligheten. Bedrövligt var vad det var.

Greiss byttes ut fast han hade mest otur. Svedberg kom in och gjorde en godkänd insats sedan. Som vanligt är han en bra målvakt. Men Greiss var suvurän i den förra matchen.

Man kan spekulera hur det kunde bli som det blev i matchen. Brynäsarna verkade inte ha vaknat. Segt och  fegt.

Ingen fick godkänt idag förutom möjligen Svedberg. Kanske är det så att Brynäs inte kan spela bra i bortamatcher. Det slog mig efter matchen efter att ha tänkt till att kanske Brynäs inte är bättre än så. Smärtsamt att tänka så om sitt lag men kanske ärligt. Tabelläget ljuger inte. Jag har bara en önskan. Och det är att Brynäs ska gå till slutspel. Men det är inte säkert. Inte med dessa ynkliga bortamatcher.

Jag har funderingar om Czarneckis coaching. Hansen förlorade 2 tekningar vilket resulterade i 2 baklängesmål. Han gjorde också flera andra svaga insatser. Vid ett tredje mål undrar jag och andra som såg med mig om inte han var skulden till det målet också. Förutom flera andra svaga moment.

Clark var idag också bedrövligt dålig. Och ingen gick egentligen att känna igen i de 2 första perioderna.

Brynäs har många spelare. Men de matchas inte bra. Eller är inte laget bättre?

Ingen jag talat med tycker att Hansen platsar numera. Bänka Hansen.

Att göra en skaplig period när motståndaren slutat spela men ändå inte räcka ända fram är inget att skryta med. En förlust är en förlust.

Södertälje är ett lag som är bra efter sargerna. Och de fick Brynäs dit också. Brynäsarna blev naglade mest efter sargerna och hade för det mesta inte förmåga att ta sig därifrån.

Skärpning Brynäs. Annars blir det kvalserien. Det duger inte att vinna de flesta hemmamatcherna och nästan inga bortamatcher. Då hamnar man i bottenträsket.