Skandalös domarinsats i matchen Rögle-Brynäs

Jag har inte sett något lag som spelat så grisigt som Rögle den här säsongen. Men domarna lät det mesta passera utom när Brynäs gjorde samma saker då blev det utvisning. Som Thuressons utvisning i sista perioden då han slog klubban ur händerna på en motspelare. Hur många gånger hade inte röglespelarna gjort samma sak? Och alla hakningar och andra grisaktiga betéenden lät domarna passera. Brynäs borde ha fått minst 5 PP mer än de hade. Och då hade det varit kört för grisspelarlaget. 

Det verkar som det är avskrapet ur domarkåren som har fått chansen i elitserien. Och det kommer inte att bli bra.

Brynäs hade inte mycket av spelet i andra perioden och låg även i brygga tidvis i de andra perioderna men gjorde det ändå bra att kunna kvittera flera gånger. Det tyder ändå på en bra lagmoral och en kämpainsats.

I en sån här match hade det behövts fler stenhårda spelare som Bertilsson. Hur länge blir han borta? Om inte han och Persson kommer tillbaka snart kommer Brynäs att återfinnas bland kvallagen. Efterlysning: Gör något åt försvaret som att ta in lediga NHL-spelare så vi slipper att hamna bland kvallagen! De andra lag som tagit in NHL:spelare har skyllt på skador och det kan verkligen Brynäs skylla på nu. Vad väntar ni på?

Rahm spelade bra ibland men borde ha tagit 2 av målen. Även här kanske det borde göras något. Lindbäck hade behövts. I stället är han i Finland. Ja man vet inte om man ska skratta eller gråta.

Om jag inte räknar fel så är det femte förlusten. På raken. Nu vill vi se en vinstsvit i stället. Men den kommer inte om inget händer när det gäller backuppsättningen.