Intervju med Thomas Greiss

Thomas Greiss är på plats i Gävle och media har såklart passat på att intervjua honom. I lokalpressen så innebär det att den enda sportredaktion som finns intervjuat honom. Den intervjun kan du se här och här (det är samma artikel i 2 olika tidningar. Vi har som bekant inte en konkurrenssituation i sportjournalistiken i Gävle. Hade vi haft det så kanske detta avslöjats tidigare). I artiklarna framkommer också att San José kan kalla tillbaka Greiss vid eventuella skador på någon ur den finska målvaktsduon. Detta ser jag som självklart. San José betalar inte lönen för en spelare som de inte har tillgång till. Skadar sig en av finländarna så tror jag dock att de kallar upp sin AHL-målvakt som båsöppnare, beroende på hur lång tid den skadade målvakten beräknas vara borta.

Även Brynäs har gjort en egen intervju med Greiss:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LtEfjpSB81U[/youtube]

Intervjuerna är egentligen ganska intetsägande. Greiss svarar med standard-svar på en knackig engelska med stark tysk brytning.

Annars gäller skriverierna att Bjurling blir tredje länk osv. Som jag skrev tidigare så är det inte helt säkert att så blir fallet, men visst lutar det åt det hållet.

Även Mattias Ekholm har intervjuats efter senaste matchen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W5mevl4PJRE[/youtube]

Det känns tråkigt att helgen är spelfri för Brynäs. Jag brukar med stort nöje titta på lördagsmatcherna. Nu får man hålla till godo med en prommenad i vinterkylan och kanske någon film på kvällen. Möjligtvis sneglar jag lite på någon annan match. Varför inte Frölunda – Modo? Jag skulle gärna se med egna ögon varför det går så dåligt för Frölunda i år…