Efter matchen: Skellefteå – Brynäs

Brynäs åkte upp till Skellefteå med grymt bra självförtroende. Efter jul är man seriens formstarkaste lag. Det var därför med stora förhoppningar som man slog på TVn för att se matchen. Tyvärr fick jag ”åtkomst nekad” på PPV och fick inte ens stå i telefonkö hos ComHem, så jag missade större delen av den första perioden. Bland annat missade jag Skellefteås ledningsmål som var ett självmål av Markström.

Målet var otur, men Brynäs spel var bara dåligt. Man skapade knappt någonting på hela matchen och det blev en ganska tråkig match. Några försökte, som t.ex. Somervuori och Dixon, men få lyckades. Hela matchen blev en besvikelse och även om Brynäs faktiskt ett tag kunde ha vänt matchen så kändes det aldrig som att de var riktigt nära.

Brynäs problem i matchen mot SAIK var att man, trots att man höll puck och spelade bra över större delen av banan, inte kom in på mål för att skapa dom där riktigt farliga lägena som leder till mål. Till exempel hade man ett väldigt svagt PP som inte resulterade i någonting.

Nej, matchen mot Skellefteå är bara att glömma. Det är synd med tanke på att man gått upp på 5e plats vid vinst. Nu är det nya tag mot Djurgården på lördag.

 • osten

  Mycket snygg blogg hur har du kunnat göra disagnen?

 • osten

  och hur kan du skriva frågor i din blogg och brynäs märket där uppe? kan du hjälpa mig snälla 😀

 • brynas

  Tja. Jag har valt temat och sen har jag klickat på ”Egen sidhuvudsbild” eller ”Temainställningar” eller nått sånt under utseende-menyn. Klicka runt lite så hittar du det, det är olika för olika teman.

  Undersökningen, eller pollen, är ett tillägg. Klicka på Tillägg i admin-panelen så ser du massa tillägg. Jag är Supporter så jag har några extra tillägg.

 • osten

  Okej, tack men har du ett supporter tema? 😀

 • osten

  kan du länka det du har som sidhuvudsbild?

 • brynas

  Nej jag har temat ”Freshy 1.0” och där i Freshy theme options har jag laddat upp en egen sidhuvudsbild.

  Bilden jag använder är från brynas.se och det är en jättestorbild som har beskurits av bloggen. Jag tyckte det blev ganska snyggt. Det är en hockeyhandske.

  Men du vill väll kanske inte ha samma tema OCH samma sidhuvud som mej? Då blir det ju en exakt kopia, hehe. Men aktivera temat Freshy 1.0 så finns det massa inställningar där.

 • osten

  Tack så mkt, har lagt in Freshy 1.0 ska fixa mer imorgon men hur fick du in den där brynäs logon på sidan och hur kunde du ärdra färg på sidmenyn och sånt 😀

 • brynas

  Allt är under Utseende – Freshy theme options. Tryck på advanced options så får du massa valmöjligheter.

  Brynäsloggan är min bloggs avatar som jag laddat upp under blogg avatar. Sen kan man lägga till avataren som widget. Den visas också när jag skriver på andras bloggar osv, om deras tema supportar avatarer.

 • osten

  Hej hur kan du lägga in etiketter?

 • brynas

  Det finns till höger när du skriver ett inlägg…