FBK-stjärna: Brynäs var tuffaste motståndaren

Efter 0-4 mot Färjestad i kvartsfinalen så var man inte precis på topphumör som Brynässupporter. Men nu kommer i alla fall något som kan pigga upp något såhär på off-säsongen.

FBK-spelaren Jesper Mattsson, tvåa i lagets interna poängliga, säger till Hockeyexpressen att Brynäs var den tuffaste motståndaren i slutspelet.

”Självförtroendet byggdes när vi slog ut Brynäs. Det var mycket mycket tuffare än vad de såg ut. De matcherna tycker jag var de tuffaste vi spelade”. På frågan om Brynäs var tuffare än HV71 svarar Mattsson: ”Ja, men de spelade väldigt fysiskt och ganska småfult.”

Jaa, vad ska man säga? Kul som Brynäsare, men det hjälpte inte ändå. Nu är det nya tag inför nästa säsong som gäller. Drömmen vore om Widing stannade samtidigt som Summervory, Beduin och Kronwall värvas. Men sånnt vågar man som Brynäsare inte ens drömma om. Jag gissar att Brynäs värvar Summervory och förlorar Widing. Kanske kommer också ännu en någolunda namnkunnig forward. I så fall är jag ganska nöjd ändå. Men ”tänk om”…

 

Källa: Svenskafans/Hockeyexpressen